Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Kimene Restaurant

Kimene Restaurant

Türk, Orta Doğu

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Kimene Restaurant restoranının fotoğrafı
Kimene Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kimene Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 04:00
Tuesday
10:00 - 04:00
Wednesday
10:00 - 04:00
Thursday
10:00 - 04:00
Friday
10:00 - 04:00
Saturday
10:00 - 04:00
Sunday
10:00 - 04:00
Monday
10:00 - 04:00

Kimene Restaurant hakkında daha fazla

50 yılı aşan bir mekanın sofralara sunduğu tecrübe, kaçınılmaz olarak ekstra lezzet, dikkat ve tat olarak Kimene Restaurant'taki tatlara ekleniyor. Enfes mezelerin, sıcakların ve ana yemeklerin damaklarınıza şölen yaşattığı Kimene Restaurant'ta Çiçek Pasajı'nın unutulmaz atmosferini soluyacak, dostlarınızla sağlığa ve mutluluğa kadeh kaldıracaksınız.

Sıklıkla sorulan sorular

Kimene Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Kimene Restaurant restoranında açık havada oturma alanı var.

Kimene Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kimene Restaurant adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Orta Doğu da sunar

Kimene Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1963 yılında "Kimene-Bizbize-Dizdize" orijinal adı ile kurulan restaurant bugünlere konuklarının beğenisi ve desteği ile geldi. Kısa adı Kimene'yi kullanarak yolculuğuan devam eden mekan; yılların tecrübesine yaraşır hizmet anlayışı ve geçmişinin teminatı ile sizlere hizmet vermeye devam ediyor. 2006 Nisan ayında restore edilerek yenilenmiş hali ile daha verimli olmayı amaçlayan mekanda tüm malzemeler özenle temin ediliyor, tatlar usta ellerce hazırlanıyor. Başta özenle hazırlanan mezeler, ağızda dağılan sıcaklar ve balıklar olmak üzere enfes lezzetler Kimene Restaurant'ta sizleri bekliyor. Eğer sizler de Kimene Restaurant'ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.