Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ortaköy
Konyalı Ahmet Usta

Konyalı Ahmet Usta

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama22

Ortaköy, İstanbul şehrindeki Konyalı Ahmet Usta restoranının fotoğrafı
Konyalı Ahmet Usta için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Konyalı Ahmet Usta hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 06:00
Tuesday
07:00 - 06:00
Wednesday
07:00 - 06:00
Thursday
07:00 - 06:00
Friday
07:00 - 06:00
Saturday
07:00 - 06:00
Sunday
07:00 - 06:00
Monday
07:00 - 06:00

Konyalı Ahmet Usta hakkında daha fazla

Önce İzmir’de gönülleri fetheden ardından Ortaköy’e açtığı şubeyle lezzetlerini İstanbul’a taşıyan Konyalı Ahmet Usta karşınızda! Nefis fırın kebabı, enfes etli ekmekler ve çok daha fazlası Konyalı Ahmet Usta’da sofralarınızı donatırken hoş ortam ve atmosfer; deneyiminizi güzelleştirmekten geri kalmıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Konyalı Ahmet Usta restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Konyalı Ahmet Usta adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Konyalı Ahmet Usta adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Orta Doğu da sunar

Konyalı Ahmet Usta restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

2007 yılında İzmir’in Gaziemir semtinde ilk şubesini açarak sektöre giriş yapan Konyalı Ahmet Usta, güçlü kadrosu ve özverili çalışmaları sayesinde, her geçen gün hizmet kalitesini daha üst seviyelere taşıyor. Gıda sektöründe en dikkat edilmesi gereken hijyen hususunda son derece titiz ve dikkatli bir tutum içerisinde çalışmakta olan Konyalı Ahmet Usta, uygun fiyat ve üstün kalite dengesini bir arada sunarak, sade, nezih, ferah ve sıcak bir atmosferde hizmet veren sayılı mekanlar arasında yerini alıyor. Konyalı Ahmet Usta, güler yüz ve hızlı servisle kalitesini daha üst seviyelere çıkararak, kurulduğu günden bu yana müşteri değil, ev sahibi olarak benimsediğimiz sizlere, hizmet vermeye devam ediyor. Konya’ya has en leziz tatları İzmirlilerle buluşturan Konyalı Ahmet Usta’ya gösterdiğiniz yoğun ilgi sonucunda, Buca, Bornova, Bostanlı, Menderes, Bodrum’dan sonra İstanbul Ortaköy’de de şube açarak daha çok kişiye hizmet vermeye başladı. Konya’ya özgü lezzetleri müşterilerine sunmasının yanında hizmet kalitesi, hijyen ve güler yüzlü karşılama da Konyalı Ahmet Usta’nın temel prensipleri arasında yerini alıyor.