Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Fatih
Köşk Restaurant 2

Köşk Restaurant 2

Türk, Orta Doğu

Fatih, Istanbul şehrindeki Köşk Restaurant 2 restoranının fotoğrafı
Köşk Restaurant 2 için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Köşk Restaurant 2 hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Friday
08:00 - 00:00
Saturday
08:00 - 00:00
Sunday
08:00 - 00:00
Monday
08:00 - 00:00
Tuesday
08:00 - 00:00
Wednesday
08:00 - 00:00
Thursday
08:00 - 00:00

Köşk Restaurant 2 hakkında daha fazla

Dilediğiniz lezzeti sizlerle buluşturmak için çaba sarf eden mekan Köşk Cafe & Restaurant’ta, canınız ne çekiyorsa hemen sofranızda! Türk ve Osmanlı mutfağı spesiyallerinden tutun ağızda dağılan deniz ürünlerine kadar günün her dakikası için farklı bir yemek tecrübesiyle sizleri buluşturan Köşk Cafe & Restaurant’a sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Köşk Restaurant 2 restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Köşk Restaurant 2 adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Köşk Restaurant 2 adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Orta Doğu da sunar

Köşk Restaurant 2 restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Tarihi yarımadanın dünyaya şahitlik etmiş sokaklarında, hem üstün lezzetleri hem de samimi atmosferiyle sizlerle birlikte olan mekan Köşk Cafe & Restaurant 2, tarihi yarımadanın kültürünü, lezzetini, yaşamını en iyi şekilde sizlerle buluşturmaya kararlı. Sabahın erken saatlerinden akşamın ilerleyen dakikalarına kadar her türden lezzet beklentisine şık masalarıyla cevap veren Köşk Cafe & Restaurant, her damak tadına uygun geniş menüsüyle doğru tercih olmayı sürdürüyor. Özellikle et çeşitleri, kebapları ve pizzaları mekanın imzasını taşıyan öncelikli tatlar arasında. Güler yüzlü ve titiz servis de deneyiminizi güzelleştiriyor. Eğer sizler de Köşk Cafe & Restaurant 2’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.