Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kumkapı
Kumkapı Tiryakii Restaurant

Kumkapı Tiryakii Restaurant

Kebap, Türk

Ana menü fiyatı ortalama100

Kumkapı, İstanbul şehrindeki Kumkapı Tiryakii Restaurant restoranının fotoğrafı
Kumkapı Tiryakii Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kumkapı Tiryakii Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Park imkanı
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Thursday
17:00 - 02:00
Friday
17:00 - 02:00
Saturday
17:00 - 02:00
Sunday
17:00 - 02:00
Monday
17:00 - 02:00
Tuesday
17:00 - 02:00
Wednesday
17:00 - 02:00

Kumkapı Tiryakii Restaurant hakkında daha fazla

Eski İstanbul'un lokanta-meyhane kültürünü yaşatan özel bir buluşma noktası: Tiryakii Meyhane. 30 yıllık birikime sahip işletmecilerin "minimum kar, maksimum ar’la; İstanbul sevdalısı herkesle paylaşmak için" açtığı Tiryakii; Kumkapı akşamlarını nefis mezeleri, taptaze balıkları, fasıl şöleniyle aydınlatıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Kumkapı Tiryakii Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Kumkapı Tiryakii Restaurant restoranında vardır.

Kumkapı Tiryakii Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Kumkapı Tiryakii Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Kumkapı Tiryakii Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

18. yy dan kalan tek katlı bir yapıda hizmet veren Tiryakii’de lezzetli mezeler ve ana yemekler, Miran Usta ve ekibi tarafından hazırlanıyor. Sabit menünün yanı sıra, günlük olarak yenilenen menüde, mevsimine göre her gün yeni 10 çeşit özgün İstanbul lezzetini bulmak mümkün. Marta’nın Terbiyeli Balık Çorbası (Geleneksel Kumkapı Balık Çorbası), Köpeoğlu, Barbunya Pilaki, Lakerda Salatası, Zeytinyağlı Dolmalar, Zeytinyağlı Ebegümeci, Fıstıklı Pastırmalı Humus, Izgara Kalamar ağzının tadını bilenlerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Balıklar ise günlük olarak Kumkapı Balık Pazarı'ndan ya da mevsimine göre Ege ve Akdeniz’den getiriliyor. Yine Tiryakii mutfağının zenginliğinde, ızgara, fırın ve tavada hazırlanan kırmızı ve beyaz et çeşitleri balık sevmeyenler için imdada yetişiyor. Her akşam 19.00'dan itibaren Tiryakii Musiki Topluluğu, muhabbeti gölgelemeyen namelerle geceye canlı performansla katılıyor. Gece 24.00'a kadar devam eden sazlı sözlü eğlencede, eski ve yeni parçalar seslendirilmektedir.