Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Cihangir
Magritte

Magritte

Cihangir, Istanbul şehrindeki Magritte restoranının fotoğrafı
Magritte için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Magritte hakkında

Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:30
Friday
09:30 - 00:30
Saturday
09:30 - 00:30
Sunday
09:30 - 00:30
Monday
09:30 - 00:30
Tuesday
09:30 - 00:30
Wednesday
09:30 - 00:30
Thursday
09:30 - 00:30

Magritte hakkında daha fazla

Huzur dolu atmosferi ve sakinliğiyle ev ortamını size yaşatan; rahatlığı ve lezzetleriyle vazgeçilmezleriniz arasına giren farklı bir mekan Magritte. Enfes sandviçleri, omletleri, “brioche”ları, kahveleri ve ortamın atmosferini korumak adına yüksek sesle konuşmaktan bile imtina eden çalışanlarıyla Magritte sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Magritte restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Diners/JCB ile ödeme yapabilirsiniz.

Magritte adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Magritte adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Magritte restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Cihangir’in hoş sokaklarında, akıp giden yaşamın hızından sıyrılarak kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz özel bir mekan var: Magritte. İnce bir zevkin ürünü olan dekorasyonu, hoş ayrıntıları, objeleri ve çok daha fazlasıyla farklı bir atmosfere sizi davet eden mekanın huzuru ve sakin yapısıyla konuklarının değişilmez mekanlarından biri haline geldi. Ortaya koyduğu özel atmosfer kadar enfes lezzetleriyle de ön plana çıkan mekanda sandviçler, omletler, “brioche” ve kiş çeşitleri özenle hazırlanarak sizlere sunuluyor. Magritte’in hoş ortamında yaşamın güzelliğini yeniden keşfetmek sizlerin elinde. Eğer sizler de Magritte’te kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.