Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Üsküdar
Messt Balık

Messt Balık

Balık

Üsküdar, İstanbul şehrindeki Messt Balık restoranının fotoğrafı
Messt Balık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Messt Balık hakkında

Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
08:00 - 00:00
Friday
08:00 - 00:00
Saturday
08:00 - 00:00
Sunday
08:00 - 00:00
Monday
08:00 - 00:00
Tuesday
08:00 - 00:00
Wednesday
08:00 - 00:00

Messt Balık hakkında daha fazla

Nakkaştepe'nin huzur dolu sokaklarında; hem gözlere hem de damaklara bayram yaşatan özel bir mekan var: Messt Balık. Nefis deniz ürünleri, mezeler ve tadı damakta kalacak taptaze balıkların adresi Messt Balık'ın şık atmosferinde, güler yüzlü bir servis eşliğinde unutulmaz bir deneyime davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Messt Balık restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Messt Balık restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Messt Balık restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Messt Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Anadolu Yakası'nın huzur dolu semtlerinden Nakkaştepe, özellikle Boğaz'ın nefes kesici manzarasını konuklarına sunabilmesiyle de yüzleri güldüren yerlerden... Bu huzur dolu semtte üstün bir kaliteyle sizleri buluşturan Messt Balık; bu özel manzarayı misafirlerine sofralarında sunmanın mutluluğunu yaşıyor. Şık dekorasyonu ve sıcak ortamıyla henüz adımınızı atar atmaz yüzleri güldüren mekan; taptaze malzemelerle hazırlanan menüleriyle damaklara da şölen yaşatmaktan geri kalmıyor. Özellikle nefis mezeleri ve deniz ürünleriyle ön plana çıkan mekan, mevsiminde tutulan ve taptaze sofralarınıza sunulan özel balık çeşitleriyle de farkını ortaya koyuyor. Eğer sizler de Messt Balık'ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.