Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Meyhane Yare

Meyhane Yare

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Meyhane Yare restoranının fotoğrafı
Meyhane Yare için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Meyhane Yare hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 13:00
Wednesday
13:00 - 00:00
Thursday
13:00 - 00:00
Friday
13:00 - 00:00
Saturday
13:00 - 00:00
Sunday
13:00 - 00:00
Monday
13:00 - 00:00
Tuesday
13:00 - 00:00

Meyhane Yare hakkında daha fazla

Asmalımescit'in lezzeti ve dost sofralarını bir araya getiren sokaklarının arasında kadehinizi mutluluğa kaldırabileceğiniz özel bir meyhane var karşınızda. Yare Meyhane, Adem Usta'nın mutfakta yarattığı müthiş tatlar, samimi ve kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz atmosferiyle müdavimi olacağınız bir mekan.

Sıklıkla sorulan sorular

Meyhane Yare restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Meyhane Yare restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Meyhane Yare adlı restoran Yeme ve İçme yemekleri sunuyor mu?

Evet, Meyhane Yare adlı restoran, Yeme ve İçme yemekleri sunar

Meyhane Yare restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Beyoğlu'nun eğlence ve lezzet dolu sokaklarını içinde bulunduran Asmalımescit, akşamları meyhanelerde kurulan sofralarıyla da dostluğu ve yaşamın güzelliğini tabaklarınıza ve kadehlerinize sunmanın keyfini yaşıyor. Bu güzelliklerin yaşandığı özel yerlerden biri olarak gösterilen Yare Meyhane, sizleri günün gerginliğini ve stresini geride bırakacağınız özel sofralarla buluşturuyor. Her malzemenin tazeliğine büyük önem gösterilen Yare Meyhane'de Adem Usta'nın yönetimindeki mutfaktan çıkan mezeler ve ara sıcaklar özellikle misafirlerin beğenisini kazanıyor. Hem mutfakta hem mekanda hijyen her zaman ön planda. Mekanın hijyeni kadar samimi atmosferi de konuklarının yüzünü güldürmeyi başarıyor. Eğer sizler de Yare Meyhane'de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.