Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Bayrampaşa
Mihver Cafe & Nargile

Mihver Cafe & Nargile

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama23

3.0/6

2 değerlendirme

Bayrampaşa, İstanbul şehrindeki Mihver Cafe & Nargile restoranının fotoğrafı
Mihver Cafe & Nargile için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mihver Cafe & Nargile hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Tuesday
09:00 - 01:00
Wednesday
09:00 - 01:00
Thursday
09:00 - 01:00
Friday
09:00 - 01:00
Saturday
09:00 - 01:00
Sunday
09:00 - 01:00
Monday
09:00 - 01:00

Mihver Cafe & Nargile hakkında daha fazla

Hayatın güzelliklerini sizlere sunmak için her zaman kaliteyi ve hizmeti üst çıtada sunan marka Mihver, özel mekanında anı güzelleştirmek için farklı çözümler ortaya koymayı sürdürüyor. Göl kenarında ve bahçesinde konuklarını ağırlayabilen, dünya mutfağından lezzetlerden nargile çeşitlerine, Güney Amerika’dan getirilen kahve çeşitlerinden spor karşılaşmalarını canlı izleyebileceğiniz ortamına kadar Mihver Cafe yaşamı yakalayabileceğiniz özel bir alan.

Sıklıkla sorulan sorular

Mihver Cafe & Nargile adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Mihver Cafe & Nargile adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Mihver Cafe & Nargile restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Mihver Cafe & Nargile restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

300 kişilik kapasitesiyle cafe tanımının sınırlarını zorlayan, dekorasyonu ile göz zevkinize hitap eden, nargile konusunda son derece iddialı olan Mihver Cafe & Nargile, keyifli zamanlarınız, doğum günleri ve özel organizasyonlarınız başta olmak üzere gülümsemek istediğiniz her an sizlerin yanında. Dünya mutfağından eşsiz lezzetlere ayırdığınız seçkin menü ve alanında uzman şeflerle konuklarına benzersiz tatlar sunmayı hedefleyen Mihver Cafe & Nargile’de zengin dünya mutfağı menüsü, Güney Amerika’dan özenle seçilmiş aromatik kahve çeşitleri, canlı spor karşılaşmaları ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. Mekanın 56 kişilik göl kenarı ve 80 kişilik bahçe kısmı olduğunu da hatırlatalım. Eğer sizler de Mihver Cafe & Nargile’de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.