Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Müdavim Meyhane

Müdavim Meyhane

Türk, Akdeniz, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama22

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Müdavim Meyhane restoranının fotoğrafı
Müdavim Meyhane için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Müdavim Meyhane hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 17:00
Friday
17:00 - 02:00
Saturday
17:00 - 02:00
Sunday
17:00 - 02:00
Monday
17:00 - 02:00
Tuesday
17:00 - 02:00
Wednesday
17:00 - 02:00
Thursday
17:00 - 02:00

Müdavim Meyhane hakkında daha fazla

Beyoğlu sokaklarının, günün stresini ve gerginliğini bir çırpıda kovmanızı sağlayacak özel mekanı Müdavim Meyhane karşınızda! Enfes mezeleri, sıcakları, güler yüzlü servisi ve çok daha fazlasıyla damaklarınızda iz bırakacak mekan, dost sohbetlerinin değişilmez adresi olarak sizlerle buluşuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Müdavim Meyhane adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Müdavim Meyhane adlı restoranın park yeri yoktur.

Müdavim Meyhane restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Müdavim Meyhane restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Beyoğlu sokakları günün her saatinde farklı bir renk sunar misafirlerine. Bu yelpazenin içinde bazen taze bir sabah kahvaltısı bir başka zaman enfes bir akşam yemeği çıkıverir. Günün yorgunluğunu, stresini ve gerginliğini bir kenara bırakmak isteyenlerin tercihi ise Beyoğlu’nun güzel meyhaneleri olur. İşte bu sokakların en güzel meyhanelerinden biri, Müdavim Meyhane karşınızda! Hoş atmosferi ve ortamıyla daha ilk adımda sizleri kendisine aşık eden Müdavim Meyhane, taptaze mezeleri, ustalarının maharetlerini sergilediği enfes sıcakları ve çok daha fazlasıyla sofralarınızı donatıyor. Güler yüzlü servis anlayışı ve titiz ortam, bu güzel sofraları unutulmaz kılıyor. Eğer sizler de Müdavim Meyhane’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.