Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Şişli
Mutlu Et Kasap Izgara

Mutlu Et Kasap Izgara

Türk, Biftek, Barbekü

Şişli, Istanbul şehrindeki Mutlu Et Kasap Izgara restoranının fotoğrafı
Mutlu Et Kasap Izgara için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mutlu Et Kasap Izgara hakkında

Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 11:30
Friday
11:30 - 22:00
Saturday
11:30 - 22:00
Sunday
Kapalı
Monday
11:30 - 22:00
Tuesday
11:30 - 22:00
Wednesday
11:30 - 22:00
Thursday
11:30 - 22:00

Mutlu Et Kasap Izgara hakkında daha fazla

Hem sıcak ve samimi ortamı hem de enfes tatlarıyla konuklarının karşısına çıkan özel bir mekan Mutlu Et Kasap Izgara. Vitrininden seçeceğiniz enfes etleri mangallarında pişirtebileceğiniz Mutlu Et Kasap Izgara 'da tadı damağınızda kalacak kırmızı ve beyaz etlerinizi mutlulukla tüketeceksiniz. Uygun fiyatlarıyla da dikkat çeken mekan favori mekanınız olmaya aday.

Sıklıkla sorulan sorular

Mutlu Et Kasap Izgara restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Mutlu Et Kasap Izgara restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Mutlu Et Kasap Izgara restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Visa, Mastercard ile ödeme yapabilirsiniz.

Mutlu Et Kasap Izgara restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Esentepe’de hem iş hem de yaşamın orta noktasında sizlerin karşısına çıkan Mutlu Et Kasap Izgara, Et severlerin ve mangal tadının müptelalarının uğrak noktası halini aldı. Pahalı kasap-ızgara konseptli mekanların yanında fiyat olarak da konsept olarak da uygun lezzetler sunan Mutlu Et Kasap Izgara’nın vitrininden ister beyaz ister kırmızı etlerinizi seçip mangala teslim edebilirsiniz. Etleriniz dışında pişirme için ufak bir ücret ödemeniz yeterli. Hem sıcak ve samimi ortamı hem de enfes tatlarıyla müptelası olacağınız mekanda sevdiklerinizle birlikte hoş vakit geçirebilirsiniz. Eğer sizler de Mutlu Et Kasap Izgara’da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’ndan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.