Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Bayrampaşa
On Numara Cafe Bayrampaşa

On Numara Cafe Bayrampaşa

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama17

Bayrampaşa, İstanbul şehrindeki On Numara Cafe Bayrampaşa restoranının fotoğrafı
On Numara Cafe Bayrampaşa için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

On Numara Cafe Bayrampaşa hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Tuesday
08:00 - 00:00
Wednesday
08:00 - 00:00
Thursday
08:00 - 00:00
Friday
08:00 - 00:00
Saturday
08:00 - 00:00
Sunday
08:00 - 00:00
Monday
08:00 - 00:00

On Numara Cafe Bayrampaşa hakkında daha fazla

Bayrampaşa Adapark, şehrin içindeki özel konumu ve atmosferiyle her uğrayana farklı güzellik ve huzur vaadetmeyi sürdürüyor. Şimdi bu özel noktada; yıllardır İstanbul’un yeme – içme hayatına damgasını vuran bir markanın da izi var: On Numara Cafe. On Numara Cafe’nin yüzleri güldüren ortamında; yaşamın tüm güzelliklerine dabeylisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

On Numara Cafe Bayrampaşa restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

On Numara Cafe Bayrampaşa adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, On Numara Cafe Bayrampaşa adlı restoranın park yeri yoktur.

On Numara Cafe Bayrampaşa restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Stresin, trafiğin, günlük tartışmaların arasında, şehirden fazla uzağa gitmeden de uzaklaşmak mümkün… Sabahları işe yüzünde bir gülümsemeyle gelen arkadaşınız, trafikte bağırıp çağırmayan dostunuz, hayatın her anını güzel yaşamaya çalışan hemen hemen herkesin yolu bir şekilde Bayrampaşa On Numara’dan geçiyor. Çünkü hayat, şehrin ortasındaki bu keyif vahasında her zaman daha güzel… Sabahları günü zevkle açmak, bir çay kahve molası vermek ya da nefis lezzetlerle dolu bir masada dostlarınızla buluşmak için en ideal adres olan Adapark On Numara, yaşamın tadını çıkaranların vazgeçemediği bir ortama sahip. Adapark’ın içinde yer alan mekanda dostane servis ve keyifli ortam, taptaze ürünlerden hazırlanan lezzetlerle birleşip keyifli saatler geçirmenizi sağlıyor. Maç yayınlarının da yapıldığı mekanda dostlarınızla keyifli vakit geçirmeniz için her türlü imkan mevcut.