Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Cihangir
Otto Cihangir

Otto Cihangir

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama28

Cihangir, İstanbul şehrindeki Otto Cihangir restoranının fotoğrafı
Otto Cihangir için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Otto Cihangir hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Thursday
10:00 - 02:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
10:00 - 02:00
Monday
10:00 - 02:00
Tuesday
10:00 - 02:00
Wednesday
10:00 - 02:00

Otto Cihangir hakkında daha fazla

2005 yılında açılan Otto, kısa sürede kalitesi, lezzetleri ve ortamıyla büyük ilgi uyandırmayı başardı. Dünya mutfağından farklı lezzetleri sizlerle buluşturan Otto'nun Cihangir şubesinde de enfes tatlar, özel içecekler, üstün sunum ve titiz servis sizleri mekanın müdavimleri haline getiriyor. Sizler de Otto Cihangir'in farklı ortamına davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Otto Cihangir adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Otto Cihangir adlı restoranın park yeri yoktur.

Otto Cihangir restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Otto Cihangir restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Otto Cihangir restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Otto, 2005 yılında Asmalımescit’te küçük bir restoran-bar olarak açıldı. Kısa sürede İstanbul yeme- içme ve eğlence hayatına farklı bir bakış açısı getirmeyi başardı. Açıldığı günden bu yana “İyi yemek, İyi müzik” mottosu ile İstanbul’un trend belirleyen mekanlarından biri oldu. Aldığı birçok ödül ile bunu kanıtladı. İstanbul’da üç şubesi bulunuyor. Bunlardan biri Taksim'in ortasında, semtin tüm karmaşasından izole bir çıkmaz sokakta, "İyi müzik, iyi yemek" mottosunun yepyeni adresi Otto Cihangir. Sıraselviler caddesi üzerinde açılan Otto Cihangir, geniş bahçesi, aydınlık tasarımı ve klasik Otto menüsünün yanında şubeye özel ürünleri ile hizmetinizde. Sadece keyifli yiyecek-içecek menüsü ile değil, mekanda yapılacak etkinlikler ile de uğrak yeriniz olacak. Eğer sizler de Otto Cihangir'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.