Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kuruçesme
Reina

Reina

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama73

Kuruçesme, İstanbul şehrindeki Reina restoranının fotoğrafı
Reina için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Reina hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 19:00
Friday
19:00 - 22:00
Saturday
19:00 - 22:00
Sunday
19:00 - 22:00
Monday
19:00 - 22:00
Tuesday
19:00 - 22:00
Wednesday
19:00 - 22:00
Thursday
19:00 - 22:00

Reina hakkında daha fazla

2002 yılından beri İstanbul'un lezzet ve eğlence hayatına damga vuran; nefes kesici manzarası ve damaklarınızı şölen yerine çeviren restoranlarıyla yaşam boyu unutamayacağınız bir deneyimi sizlerle buluşturan Reina, dünyaca ünlü konukların olduğu kadar sizlerin de uğrak mekanınız. Asya ve Avrupa kıtasının birbirine kavuşmasına en çarpıcı şekilde tanık olacağınız Reina'da en unutulmaz anlar sizleri bekliyor.
A la carte menüde kişi başı minimum harcama tutarı 180 tl + %10 servis ücretidir.Servis ücretinin nakit olarak ödenmesi gerekmektedir. Quandoo üzerinden sadece yemek rezervasyonları yapılabilmektedir.

Sıklıkla sorulan sorular

Reina adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Reina adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Reina restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Reina restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Reina restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Boğazın en güzel noktasında yer alan Reina Restoran, lezzetli yemekleri ve eşsiz atmosferi ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya her yaz devam ediyor. Reina Restoran’ın başarılı şeflerinin hazırladığı Akdeniz ağırlıklı muhteşem lezzetler, konukları tarafından büyük beğeni topluyor. Ayrıcalıklı lezzetleri ve büyüleyici manzarası ile Reina Restoran, bugüne kadar Jennifer Lopez, Bon Jovi, Gisele Bündchen, Uma Thurman, Kevin Kostner, Sting, Lional Richie, John Cusack, Kobe Bryant, Paris Hilton, Salma Hayek, Tim Duncan, Allen Iverson, Axl Rose, Zidane, Mikheil Saakashvili, Bamir Topi, Branko Crvenkovski, Ernesto Samper Pizano gibi pek çok ünlü ismi misafir etti. Eğer sizler de Reina'da kendinize ait bir masaya kurulmak ve kendinizi dünyanın merkezinde gibi hissetmek isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.