Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Üsküdar
Rigel Restaurant

Rigel Restaurant

Akdeniz

Üsküdar, İstanbul şehrindeki Rigel Restaurant restoranının fotoğrafı
Rigel Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Rigel Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00

Rigel Restaurant hakkında daha fazla

Çengelköy'ün masal gibi sokaklarının denizle buluştuğu bir noktada, İstanbul'un nefes kesici manzaralarından birini konuklarına sunan özel bir mekan var. Anadolu Yakası'nın en iyi restaurantlarından biri olarak gösterilen ve çeşitli yayınlarda bu ünvana layık da gösterilen Rigel Restaurant, deniz ürünleri ve taptaze balıkların ağırlıkta olduğu menüsüyle Çengelköy'ün büyüsüne yaraşır sofralar kuruyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Rigel Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Rigel Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Rigel Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Rigel Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Boğazın en güzel yerlerinden biri olan İstanbul'un en nezih semtlerinden Çengelköy'de denize nazır konumlanmış Rigel Restaurant, açıldığı günden bu yana İstanbul'un en gözde mekanlarından biri haline geldi. Rigel, otantik ve tarihi yapısıyla özel konuklarınızı ağırlayabileceğiniz, özel günlerinizi kutlayacağınız ya da şirket yemeklerinizi düzenleyeceğiniz son derece şık bir mekan. Birbirinden bağımsız üç salonuyla çok cezbedici tarihi bir yapıya sahip olan Rigel Restaurant'ta sofranızda sunulan tüm lezzetler özenle hazırlanıyor. Deniz ürünleri ve taptaze balıkların ağırlıklı olarak menüyü şekillendirdiği mekanda farklı lezzetler arayanlar için de seçenekler mevcut. Eğer sizler de Rigel Restaurant'ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.