Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sancaktepe
Sancaktepe Kolcuoğlu

Sancaktepe Kolcuoğlu

Türk

Sancaktepe, İstanbul şehrindeki Sancaktepe Kolcuoğlu restoranının fotoğrafı
Sancaktepe Kolcuoğlu için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Sancaktepe Kolcuoğlu hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Thursday
09:00 - 22:00
Friday
09:00 - 22:00
Saturday
09:00 - 22:00
Sunday
09:00 - 22:00
Monday
09:00 - 22:00
Tuesday
09:00 - 22:00
Wednesday
09:00 - 22:00

Sancaktepe Kolcuoğlu hakkında daha fazla

Sancaktepe’de, Adana’nın tadına doyulmaz lezzetlerini ustaca sofralarınıza sunan, gerçek bir lezzet markası: Kolcuoğlu. 1910 yılında Adana’da başlayan lezzet serüveni, bugün Sancaktepe’de tüm ihtişamıyla devam ederken 100 senelik tecrübeye yakışır sofralar sizlere ve sevdiklerinize özel anılar hediye etmeyi başarıyor. Dillere destan metrelik kebap ve özel et çeşitleri unutulmaz bir lezzet deneyimi için sizler de Kolcuoğlu Sancaktepe’ye davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Sancaktepe Kolcuoğlu restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Sancaktepe Kolcuoğlu restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Sancaktepe Kolcuoğlu adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Sancaktepe Kolcuoğlu adlı restoranın park yeri yoktur.

Sancaktepe Kolcuoğlu restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1910 yılından beri kebaba gönül verenleri şöhretli sofraları ve meşhur metrelik kebaplarıyla ağırlayan Kolcuoğlu markası, Sancaktepe’ye Adana’nın nefis tatlarını taşıyor. Abugannuş, humus, içli köfte, çıtır çıtır lahmacun ve daha birçok ara sıcak ve mezeyle başlayabileceğiniz lezzet yolculuğunuz; etli tava, Adana kebap ve patlıcan kebap gibi spesiyallerle sürdürülebiliyor. Misafirlerin gözde lezzetleri böyle sıralansa da yine de pek çoklarının tercihi Kolcuoğlu'nun alamet-i farikası "metre kebabı". Pirzola, sarma beyti, kanat ve parça tavukla birlikte servis edilen kebap; kişi sayısına göre masanızda metrelerce uzanabiliyor. Uçsuz bucaksız bu lezzeti tarif etmek de bir kez tadına bakıldı mı gittikçe zorlaşıyor... Sizler de Kolcuoğlu'nda, önünüzde metrelerce uzanan bir kebapla unutulmaz bir sofraya oturmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.