Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Sarnıç Kebap

Sarnıç Kebap

Kebap, Türk, Orta Doğu

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Sarnıç Kebap restoranının fotoğrafı
Sarnıç Kebap için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Sarnıç Kebap hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 00:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
11:00 - 00:00
Sunday
11:00 - 00:00
Monday
11:00 - 00:00

Sarnıç Kebap hakkında daha fazla

Halıcıoğlu'nda taş duvarları ve samimi ortamıyla kendinizi farklı bir dünyaya adım atarken bulabileceğiniz enfes bir ocakbaşı Sarnıç Kebap. Özel temin edilen etleri, mezeleri, güler yüzlü ve titiz yaklaşımıyla uğrak yeriniz olacak mekana ister sevdikleriniz ister tek başınıza hoş anılar yaşamak için sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Sarnıç Kebap adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?

Evet, Sarnıç Kebap adlı restoran, Kebap yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Sarnıç Kebap restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Sarnıç Kebap restoranında açık havada oturma alanı var.

Sarnıç Kebap restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Halıcıoğlu, Beyoğlu'nun huzurlu semtlerinden biri olmayı sürdürüyor. Günden güne güzelleşen bu özel yerde lezzet mekanları da ziyaret etmeniz için sizlerle buluşmayı sürdürüyor. Bunlardan belki de en güzellerinden biri Sarnıç Kebap. İçeri adımınızı atar atmaz özel atmosferin sizi etkisi altına aldığını hissediyor olacaksınız. Taş duvarları ve samimi ortamıyla sizleri henüz ilk adımda etkileyen bir yapıya sahip. Enfes etleri ve lezzet dolu mezeleriyle damaklarınızı da renklendirmeyi başaran mekanda özel olarak temin edilen malzemeler usta ellerin çabası ve becerisiyle sizlere unutamayacağınız sofralar hazırlamayı başarıyor. Eğer sizler de Sarnıç Kebap'ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.