Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kuruçesme
Sortie Restaurant

Sortie Restaurant

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama91

Kuruçesme, İstanbul şehrindeki Sortie Restaurant restoranının fotoğrafı
Sortie Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Sortie Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 18:00
Friday
18:00 - 04:00
Saturday
18:00 - 04:00
Sunday
18:00 - 04:00
Monday
18:00 - 04:00
Tuesday
18:00 - 04:00
Wednesday
18:00 - 04:00
Thursday
18:00 - 04:00

Sortie Restaurant hakkında daha fazla

İstanbul’un imza mekanlarından biri haline gelmiş; hem yaz hem de kış aylarında şehrin nefesinizi kesen ve soluğunuzu adeta bir düşler sahnesine bırakan manzarasıyla ülkenin en tanınmış mekanlarından biri: Sortie Restaurant. Hem özel menüleri hem de eğlencesiyle herkesin yaşaması gereken bir deneyim sunan Sortie, kapılarınızı sizler için de aralıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Sortie Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Sortie Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Sortie Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Sortie Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Boğaz’ın bütün güzelliklerini arz-ı endam ettiği Kuruçeşme’de kurulduğu ilk günden beri sizleri iyi yemek, iyi müzik ve iyi eğlence ile buluşturan Sortie Restaurant, dört mevsim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fransızca ‘Çıkış’ anlamına gelen Sortie, günlük yaşamın yoğun temposundan keyifle çıkabileceğiniz bir ortam. Yaz – kış açık Sortie Restaurant hem lezzetleri hem de eğlencesiyle konuklarına eşsiz bir İstanbul tecrübesi yaşatmayı sürdürüyor.  Dünyanın en muhteşem manzarasına sahip Sortie; günün her saatinin keyfini ayrı yaşayabileceğiniz, dostlarınızla buluşup, keyifli dakikalar geçirebileceğiniz, yabancı misafirlerinizi gururla ağırlayabileceğiniz, özel günlerinizi en coşkulu şekilde yaşayabileceğiniz, yeniliklerin ve eğlencenin tadını çıkartabileceğiniz en büyük alanı sizlere sunmaktan her daim keyif alıyor.