Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kuruçesme
Suda Kebap

Suda Kebap

Kebap, Türk

Kuruçesme, İstanbul şehrindeki Suda Kebap restoranının fotoğrafı
Suda Kebap için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Suda Kebap hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00

Suda Kebap hakkında daha fazla

Bir yanınızda Avrupa, diğer yanınızda Asya; dünyanın ortasında gibi hissedeceksiniz kendinizi Suda Kebap Suada'da... Gaziantep mutfağı ağırlıklı özel menünün; Boğaz'ın eşsiz manzarasının göz alıcı atmosferi eşliğinde sofralara sunulduğu bu özel mekanda enfes kebaplar, mezeler, baklavalar ve çok daha fazlası en üst düzey kaliteyle sizlere sunuluyor. İstanbul'un en etkileyici manzarasında bu özel deneyim, akıllardan silinmeyecek bir zaman dilimi için sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Suda Kebap adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?

Evet, Suda Kebap adlı restoran, Kebap yemekleri sunar ve ayrıca Türk da sunar

Suda Kebap restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Suda Kebap restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Su Entertainment Group'un Gaziantep'in yöresel lezzetleri kaliteli servis ve kusursuz hizmetle birleştirerek sunan markası Suda Kebap, müşterilerini eşsiz meze, yemek ve tatlılarla dolu bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Haydariden kebaba, ezmeden baklavaya özenle hazırlanmış zengin menüsüyle her damak tadına hitap eden ve hoş bir sohbet eşliğinde yöresel lezzetlerin tadını çıkarmak isteyenlere hitap eden Suda Kebap, İstanbul ve Bodrum'daki toplam 3 şubesinde müşterilerini ağırlıyor. Asya ile Avrupa kıtalarının ortasında, eşsiz manzarasıyla Suada Club-Galatasaray Adası'nda, Ege'nin incisi Bodrum'da ve Göktürk'te yeşillikler içindeki restoranlarında Gaziantep mutfağının lezzetli mezelerinin, yemeklerinin ve özel tatlılarının keyfine varabilirsiniz. Eğer sizler de Suda Kebap Suada'da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.