Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Nişantaşı
Vanity Nişantaşı

Vanity Nişantaşı

İçecekler

Nişantaşı, İstanbul şehrindeki Vanity Nişantaşı restoranının fotoğrafı
Vanity Nişantaşı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Vanity Nişantaşı hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 22:30
Thursday
22:30 - 04:00
Friday
22:30 - 04:00
Saturday
22:30 - 04:00
Sunday
22:30 - 04:00
Monday
22:30 - 04:00
Tuesday
22:30 - 04:00
Wednesday
22:30 - 04:00

Vanity Nişantaşı hakkında daha fazla

Nişantaşı gece hayatına büyük hareketlilik getiren; İstanbul ve Bodrum gece hayatından çok önemli ve tecrübeli isimlerin imzasını attığı Vanity Nişantaşı, unutulmaz geceler için karşınızda! DJ Uğur Kirik’in müzik koordinatörlüğünü üstlendiği, özel ışıklandırma sistemi ve ortamıyla uğrak yeriniz halini alacak mekanda gününüzü güzelleştirmek için sizler de davetlisiniz!

Sıklıkla sorulan sorular

Vanity Nişantaşı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Vanity Nişantaşı adlı restoran İçecekler yemekleri sunuyor mu?

Evet, Vanity Nişantaşı adlı restoran, İçecekler yemekleri sunar

Vanity Nişantaşı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Nişantaşı gece hayatı, özellikle seksenler ve doksanların konsepti rekabetinin kıyasıya yaşandığı günler geçirirken ortama yeni soluk getiren Vanity Nişantaşı, Kasım 2015’te kapılarını açtı. 35 yıllık eğlence ve gece hayatının işletme tecrübelerini bir araya getiren Süleyman Köse, Emre Yayla, Sabri Alaca ve Cemal Yarar gibi isimlerin güçlerini birleştirdiği Vanity Nişantaşı’nda kaliteli bir ortamla karşınıza çıkıyor. HEZ Projects Mimarlık’ın tasarladığı 375 metrekarelik mekân, 4.80 metre tavan yüksekliğiyle hem ferah hem de şık bir ortam sunuyor. Özel ışıklandırma sistemi, mekanın göz alıcı bir ortama dönüşmesine katkı sağlıyor. Müzik koordinatörlüğünü DJ Uğur Kirik’in yaptığı mekanda canlı müzik performansları da gerçekleşiyor.