Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Vera Meyhane

Vera Meyhane

Yeme ve İçme, Türk, Deniz ürünleri, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama16

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Vera Meyhane restoranının fotoğrafı
Vera Meyhane için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Vera Meyhane hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 04:00
Wednesday
09:00 - 04:00
Thursday
09:00 - 04:00
Friday
09:00 - 04:00
Saturday
09:00 - 04:00
Sunday
09:00 - 04:00
Monday
09:00 - 04:00
Tuesday
09:00 - 04:00

Vera Meyhane hakkında daha fazla

Nevizade’nin tarihi atmosferinde ritme ve eğlenceye kendinizi kaptırabileceğiniz özel bir mekanda unutulmaz sofralara davetlisiniz. Başta nefis balık çeşitleri olmak üzere mezeler ve et çeşitleriyle renklenen sofralar hafızalardan silinmeyecek anılarla renklenen Vera Restaurant’ta sizlerle buluşuyor!

Sıklıkla sorulan sorular

Vera Meyhane restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Vera Meyhane adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Vera Meyhane adlı restoranın park yeri yoktur.

Vera Meyhane restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Vera Restaurant, Tarihi Nevizade Balık Pazarı'nın tam kesiştiği noktada, yepyeni işletme anlayışı, yeni yüzü, yeni personeliyle farkını ortaya koyan; servis kalitesi ve deniz ürünleri ve dünya mutfağının seçkin örneklerini bulabileceğiniz iddialı menüsüyle sizlere hizmet etmeye devam ediyor Zengin meze çeşitleri ve özellikle tuzda levrek buğulama, ıspanaklı gajinolu mezgit, beef strogonof gibi kendimize has spesiyalleri ile sizlere unutamayacağınız bir lezzet sunmayı amaçlayan mekan Yenilenen konforlu salonları, açık hava terası, yaz bahçesi ve Cafe&Bistro' yla 1000 kişiye hizmet verebiliyor. Ayrıca maç katında Türkiye Süper Ligi ve Avrupa maçlarını seyredebilme imkanını sizlere sunan mekan; muhteşem fasıl eşliğinde Tarihi Nevizade ve Balık Pazarı'nın eşsiz ambiansını doyasıya yaşamanızı sağlıyor.