Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ortaköy
Sushi Express Ortaköy

Sushi Express Ortaköy

Çin, Asya

Ana menü fiyatı ortalama27

Ortaköy, İstanbul şehrindeki Sushi Express Ortaköy restoranının fotoğrafı
Sushi Express Ortaköy için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Sushi Express Ortaköy hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Friday
11:30 - 23:00
Saturday
11:30 - 23:00
Sunday
11:30 - 23:00
Monday
11:30 - 23:00
Tuesday
11:30 - 23:00
Wednesday
11:30 - 23:00
Thursday
11:30 - 23:00

Sushi Express Ortaköy hakkında daha fazla

Açılan her şubesi ile tüm civarda mutluluk yaratan Sushi Express’in Ortaköy şubesi de Uzakdoğu’nun en renkli lezzetlerini masanıza taşıyor. Yalnızca sushi değil, çok daha fazlasını menüsünde barındıran Sushi Express Ortaköy, hem restoran hem de paket servis olarak Çin ve Japon mutfağı severlere hizmet sunuyor. Set menü sushilerden Bento Box’lara kadar pek çok lezzeti uygun fiyatlarla bulabileceğiniz Sushi Express Ortaköy, Kung Pao tavuktan yosunlu levrek paneye ve Singapur erişteye kadar sayısız seçenekle hizmetinizde.

Sıklıkla sorulan sorular

Sushi Express Ortaköy restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Sushi Express Ortaköy restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Sushi Express Ortaköy adlı restoran Çin yemekleri sunuyor mu?

Evet, Sushi Express Ortaköy adlı restoran, Çin yemekleri sunar ve ayrıca Asya da sunar

Sushi Express Ortaköy restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Uzakdoğu mutfağının en ünlü temsilcilerinden olan Sushi Express, özenle koruduğu kalitesini Ortaköy şubesinde de muhafaza ediyor. Birbirinden güzel lezzetlerin ustalıkla hazırlandığı, damakları şenlendiren yemeklerden zarif sushilere kadar sayısız lezzetin masanıza konuk olduğu mutfağı ile Çin ve Japon mutfağının en gözde lezzetleri Sushi Express Ortaköy’de sizi bekliyor. Soğuk günlerde içinizi ısıtacak acılı ekşili çorbadan gün boyunca atıştırabileceğiniz karides cipsine, yemek saatini şölene çeviren kızarmış ördekten müthiş dana, tavuk ve deniz ürünü yemeklerine kadar Sushi Express Ortaköy’de deneyeceğiniz her şey midenize şenlik yaşatacak. Özellikle sushi alanında iddialı olan Sushi Express Ortaköy, hem sushiyle yeni tanışanlar hem de bu Uzakdoğu lezzetinden vazgeçemeyenler için birbirinden farklı menüler sunuyor. Üst kalite balıklardan yapılan nigiler, farklı bir sushi deneyimi sunan sıcak sushiler, geleneksel hand roll sushiler ve elbette nigiri seçenekleri ile sushiye doyacaksınız. İster tek başınıza yemek isterseniz de sevdiklerinizle paylaşmak için her bütçeye ve damak tadına uygun seçenekleri bulabileceğiniz Sushi Express Ortaköy ile Uzakdoğu’ya yelken açın!