Menü – Arola
Menüden seçtiklerimiz
Aperitifler
“Foie Gras Mi-cuit” / “Kaz Ciğeri Mi-cuit”
Karamelize, Tütsülenmiş Sebzeler, Frenk Soğanı
Lobster Russian Salad / Istakozlu Rus Salatası
Istakoz, Haşlanmış Yumurta, Sebzeler
Veggies Mix / Karışık Sebzeler
Bebek Sebzeler, Taze Filizler , Siyah Zeytin ,Badem, Romesco Sauce
Salata
Lobster Russian Salad / Istakozlu Rus Salatası
Istakoz, Haşlanmış Yumurta, Sebzeler
Beef Tomato / Domates Salatası
Kalamata Zeytin , Ev yapımı Tütsülenmiş Ton Balığı
Salmon Salad / Somon Salatası
Konfi ,Sebze Kuskus, Narenciye , Nacho
Dana Etli Yemekler
Grilled Lamb Rack / Izgara Kuzu Pirzola
Ratatouille, Tempura Havuç , Romesco soslu Bebek Patatesler
The Duck Study / Ördek Dersi
Göğüs, But, Kaz Ciğeri ve Elmanın Üç Şekli
Tenderloin ( for Two Persons ) / Bonfile
Arpacık Soğan Yahnisi, Kaz Ciğeri, Lahana “Trinxat”
Tatlılar
Strawberry and Cream / Çilek ve Krema
Mereng, Çilek, Nane Şanti , Wasabi Dondurma
Crema Catalana / Krema Katalan
Kurabiye Mus, Mandalina Sorbe ve Karamelize Narenciye Köpügü
Vanilla Bombs / Vanilya Bomba
İngiliz Krema Bombaları, Frambuaz
Arola hakkında daha fazla
Raffles İstanbul'un imzalı restoranlarından biri Michelin yıldızlı şef Sergi Arola'ya ait Arola'dır. Mutfak, Sergi'nin tapas tarzındaki yaratıcı tabaklardan oluşan, modern ile geleneksel tatlar arasındaki dengeyi kuran, paylaşmak için ideal bir menu sunuyor. Arola’nın içerisinde ayrıca bir Şampanya odası ve özel mutfağa sahip 12 kişilik şef masası da bulunuyor.
Sıklıkla sorulan sorular
Arola adlı restoran İspanyol yemekleri sunuyor mu?
Arola restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Arola restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Henüz küçük bir çocukken dedesiyle pişirdiği Katalan yemeklerinin, ileride onu Michelin yıldızlı bir şefe dönüştüreceğinden habersizdi belki Sergi Arola. Ama yan bir iş olsun düşüncesiyle başladığı bu yolculuk onu gerçekten ışıltılı bir dünyaya taşıdı. Pierre Gagniere ve Ferran Adria gibi çok ünlü şeflerin yanında eğitim alan Arola, bugün kendi adını taşıyan restoranıyla Raffles İstanbul’un içinde sizleri bekliyor. Özellikle Katalan ve Endülüs mutfağının izlerini taşıyan çeşitleriyle ustalığını konuşturan Arola, enfes tapasları ve İspanyol şaraplarıyla gerçek bir Akdeniz deneyimini konuklarına sunuyor. Bocata de Calamares, Al Ajillo, kaz ciğeri, levrek ceviche, paella, arroz negro gibi tatlar menüde ön plana çıkan lezzetlerden sadece birkaçı. Eğer sizler de Arola’da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.
