Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Fatih
Asitane Restaurant

Asitane Restaurant

Türk, Orta Doğu

Fatih, İstanbul şehrindeki Asitane Restaurant restoranının fotoğrafı
Asitane Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Asitane Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
Kapalı
Thursday
12:00 - 00:00

Asitane Restaurant hakkında daha fazla

600 yıllık Osmanlı İmparatorluğu'nun mutfak sırlarını en titiz ve eksiksiz şekilde sizlerle buluşturan özel bir yer... Dünyanın dört bir yanından gelen konuklarıyla ünü çoktan dünyaya yayılmış Asitane, unutulmaz bir tecrübe için sizlere kapılarını aralıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Asitane Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Asitane Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Asitane Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Visa, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Asitane Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Asitane Restaurant; 1991 senesinden bu yana, Topkapı, Dolmabahçe ve Edirne Saray mutfaklarının yemek, tatlı masraf kayıtları, önemli ziyafetlerin defterleri, yabancı devlet görevlileri ve çeşitli meslek gruplarının kaleme aldığı kitaplar, İstanbul'daki Beyazıt ve Millet Kütüphanelerindeki belgeler, 1539 yılı Kasım Ayında Edirne Sarayı'nda düzenlenen Kanuni Sultan Süleyman'ın oğulları Şehzade Beyazıd ve Şehzade Cihangir'in sünnet düğününe ait "Bir Ziyafet Defteri" adlı eser, Sürnameler ve eski Osmanlı sözlükleri gibi birçok orijinal kaynaktan yararlanarak 200'den fazla tarihi reçeteyi arşivine katarak sunduğu yazlık ve kışlık menüleriyle unutulmuş lezzetleri günümüze taşıyor. Unutulmuş Osmanlı lezzetlerini yaşatmak adına, döneminde kullanılan adlarıyla sunan Asitane, periyodik olarak, "Fatih Sultan Mehmet Dönemi Yemekleri", "Osmanlı Saraylarından Afrodizyak Yemekler", "Osmanlı Saraylarında Balık ve Deniz Ürünleri" gibi özel yemek haftaları da düzenliyor. Edirnekapı'daki Kariye Müzesi'nin hemen yanında, restore edilmiş bir Osmanlı konağının bahçe katında bulunan Asitane Restaurant, 120 kişi kapasiteli kapalı mekanı ve 130 kişi kapasiteli yazlık bahçesiyle, değerli misafirlerine ev sahipliği yapıyor. Her gün 12.00-11.30 saatleri arasında açık olan mekanda düğünler, davetler ve özel günler için catering hizmeti de veriliyor.